Suomilimiitti lainaa 100-2000 euroa

suomilimiitti-lainaSuomilimiitti on joustava rahoituspalvelu, joka tarjoaa tililuoton 100-2000 euron luottorajalla ilman monimutkaista hakemusprosessia tai ikäviä piilokuluja. Tililuottoa voi nostaa koska tahansa vaivattomasti netissä. Vuodesta 2005 toiminut Suomilimiitti on auttanut jo yli 600 000 suomalaista äkillisissä rahoitustarpeissa.

Suomilimiitistä tehdyt nostot laskutetaan seuraavan kuukauden lopussa, jolloin summalle kertyy korotonta maksuaikaa keskimäärin jopa 45 päivää. Suomilimiitti ei veloita palveluistaan vuosimaksuja tai muita kiinteitä kustannuksia, joten asiakkaan maksettavaksi jää ainoastaan nostoprovisio 15% nostetusta summasta. Esimerkiksi 300 euron lainasummasta tulee maksaa 45 euroa nostoprovisiota. Suomilimiitti tarjoaa asiakkailleen myös joustavan osamaksupalvelun, jossa kuukausittain maksetaan ainoastaan laskuun merkitty minimilyhennys.

Suomilimiitti myöntää luottoa täysi-ikäisille luottokelpoisille Suomen kansalaisille, joilla on käytössään julkinen matkapuhelinliittymä, postiosoite ja kiinteä asuinpaikka. Tarvittaessa Suomilimiitti saattaa vaatia luotonhakijaa toimittamaan kopion tiliotteesta tai palkkatodistuksesta maksukyvyn varmistamiseksi.

Suomilimiitti tarjoaa yksinkertaisen hakulomakkeen, jolla luoton hakeminen on nopeaa ja turvallista. Tunnistautuakseen asiakas tarvitsee henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Suomilimiitin lainasopimus on voimassa toistaiseksi, joten luottoa voi nostaa luottorajan puitteissa koska tahansa. Siitä syystä Suomilimiitti on hyvä rahoitusvaihtoehto arjen yllättäviin kuluihin.

Suomilimiitti lyhyesti:

  • Vuodesta 2005 toiminut suomalainen rahoituspalvelu, joka tarjoaa 100-2000 euron tililuottoa joustavilla maksuajoilla
  • Nostetusta summasta maksetaan 15% nostoprovisio – ei muita kustannuksia, kun luotto maksetaan takaisin eräpäivään mennessä
  • Jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa sekä mahdollisuus lainata osamaksulla
  • Myönnetään yli 18-vuotiaille luottokelpoisille Suomen kansalaisille