Kulutusluoton hakeminen netistä

Moni tarvitsee kulutusluottoa tai muuta lainaa jossain elämänsä vaiheessa. Lähes jokainen ostaa esimerkiksi asunnon lainarahalla ja yleensä auto tai remontti tehdään kulutusluoton avulla. Pankkien lisäksi lainaa tarjoavia yrityksiä on viime vuosina tullut räjähdysmäisesti lisää, erityisesti pikalaina-alalle. Monet näistä yrityksistä keskittyvät tiettyyn sektoriin. Toinen myöntään lainoja 20 eurosta 500 euron tai 1000 euroon asti ja toiset ovat keskittyneet ainoastaan kulutusluottoihin. Näiden luottojen suuruus vaihtelee yleensä 500 eurosta 3000 euroon.

Kun lainaa haetaan pankista, voi sen hakemiseen kulua hakijanm kannalta tarpeettoman kauan. Lainojen käsittelyajat ovatkin huomattavasti lyhyempiä uusissa pikalaina tai kulutusluottopaikoissa. Mikäli lainaa tai kulutusluottoa hakee netistä, se tapahtuu yleensä nettisivuilla olevan lomakkeen avulla, jossa päätetään tarvittava lainasumma. Samassa yhteydessä kulutusluottojen kohdalla tulee selvittää oma taloudellinen tilanne sekä mihin kulutusluottoa hakee. Lainan haku alkaa lainanhakulomakkeen täyttämisellä, joka löytyy pankin, kulutusluotto tai pikalainaa tarjoavan yrityksen nettisivuilta. Sen jälkeen valitaan lainasumma, lainakohde sekä takaisinmaksuaika. Lyhyemmän takaisinmaksuajan ja pienempien lainasummien kohdalla ei tarvita vakuuksia, joten kulutusluottoa voi saada ilman vakuuksia.

Kulutusluottopäätös perustuu aika pitkälle asiakkaan maksukykyyn ja siihen, että luottotiedot ovat kunnossa. Luottotiedottoman on todella vaikea saada kulutusluottoa, koska luottotietorekisteri tarkistetaan käytännössä aina. Iso laina, kuten asuntolaina vaatii tietysti vakuuksia ja muutenkin vakituisen työn sekä säännölliset tulot. Asuntolainassa hakijan tulee myös osoittaa omalla historiallaan, että osaa hoitaa talouttaan. Kulutusluottopäätös tulee yleensä 1-3 vuorokaudessa nettifirmoista, kun taas asuntolainoissa ja muissa isommissa lainoissa voi kestää pidempään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *